Pc_Creaprint-ny-cmyk-for-webb.jpg
Hem Företaget Om oss Bokängel Kontakt

Blohm står när de andra faller, av Pelle Blohm

Pelle Blohms nya självbiografi är en stark och insiktsfull bok. Han är brutalt ärlig rakt igenom.

Om författaren

Namn: Pelle Blohm, 50 år

Uppväxt i Markbacken, Örebro.

Flyttade runt under tio år innan han kom tillbaka till Örebro 2002.

Frilansjournalist och projektarbetare.

Bakgrund:

Tretton år som professionell fotbollspelare i tre länder. Sverige, Norge och Kina. I klubbar som ÖSK, IFK Norrköping, Dalian Wanda, Viking FK(Stavanger) och GAIS.

Fjorton år som fotbollsanalytiker i TV och radio för kanaler som Com Hem, Canal Plus, Eurosport, Kanal 5, Kanal 9 och C More. Radio för Sportradion och P4 Örebro.

Skrivande journalist sedan 2001 och fortfarande pågående. Krönikör i Nerikes Allehanda och tidigare Dagens Nyheter. Skriver även reportage och gör intervjuer i olika forum. Samt en del texter till företag.

Har skrivit två böcker tidigare. Pionjär i Mittens Rike: Som handlar om Pelles proffsår som fotbollsspelare i Kina. Samt en bok om drycken rom som skrevs åt en lokal drinkartist i Örebro.

Sagt om texten i boken

"Pelle Blohms nya självbiografi är en av de starkaste och mest insiktsfulla böcker jag någonsin har läst. Oavsett om han skriver om sin uppväxt, sitt fotbollsspelande eller sin egen person så är han brutalt ärlig rakt igenom.

Han lyfter locket på ett arbetsliv många hade önskat sig men som inte alls är lika vacker när man får komma det nära.

Bara de absolut starkaste kan blotta sina rädslor och brister på det här sättet.

Pelles berättelse är på många sätt unik men det ger också en inblick i de svenska fotbolls- och mediakulturerna då och nu. Han belyser problematiken med hur vi handskas med begåvade människor som inte passar in i normen men som likaväl har väldigt mycket att erbjuda, på och utanför planen.

I en tid där alla pratar om pengar, kändisskap och Kina så borde den här boken vara obligatorisk läsning för alla. Och inte bara inom fotbollen. ”

Philip O’Connor, Stockholm 2017-03-03

 

Bokens innehåll

Blohm står när de andra faller av Pelle Blohm 
innehåller 348 sidor texter och personiga bilder från Pelles liv och karriär som fotbolls-spelare och TV-persolighet. Boken innehåller ett parti med bilder i färg. Formatet är 140 x 240 och den är trådbunden i mjuka pärmar. Pris för Bokänglar 259 kr. + ev. frakt.
Läs en kort resumé av boken här>>

Följ författarens arbete med boken via Facebook här>>

Bokänglarnas förmåner

Som Bokängel till Blohm står när de andra faller av Pelle Blohm får du ditt namn publicerat på Bokängelsidan i alla tryckta exemplar. Pelle signerar ditt exemplar (numrerat) och alla Bokänglar får en personlig inbjudan till Boksläppet. Vill du bli en av 200 Bokänglar till Pelle Blohms självbiografi, Blohm står när de andra faller, mailar du Pelle här>>

Se vilka som blivit Bokänglar här>>

 Bild-paa-Pelle-Blom.jpg Pelle Blohm.

<<Tillbaka

Sök

Skriv in det du vill söka efter här